Bouwbedrijf Goris kan diverse werkzaamheden voor u verrichten. Een selectie vindt u hieronder. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tuinmuur


Schilderswerk

Het schilderwerk besteden wij uit aan een gerenommeerd schildersbedrijf

Kozijnen

Het plaatsen van kozijnen kunnen wij ook verzorgen. Zowel hout, aluminium als kunststof. Iedere maat en iedere kleur kunnen wij leveren.

Loodgieterswerk / Zinkwerk

De loodgieterswerkzaamheden worden door ons uitbesteed aan een bedrijf waar wij al jaren, na alle tevredenheid, zaken mee doen.

Zolder betimmeren

Een mooie extra kamer realiseren.

Glas (isolatieglas)

Alle maten glas kunnen door ons worden verzorgd.

Keuken

Uw keuken op maat gemaakt… Wij kunnen u helpen!


Trappen

Alle soorten & maten trappen kunnen wij voor u realiseren.


Deuren

Voordeur, tussendeur, keukendeur, achterdeur…. Wij kunnen u verder helpen.


Metselwerk

Authentiek metselwerk is een vak apart!


Over Hendrik Jan Goris

Bouwbedrijf Goris is een traditioneel aannemersbedrijf waarbij kwaliteit en een eerlijke prijs hoog in het vaandel staan.

KOB

Hendrik Jan Goris is al 15 jaar een gediplomeerd KOB aannemer.

Erkend leermeester in het aannemersvak.

Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

De beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf. Bouwbedrijf Goris is een erkend leerbedrijf voor de bouwsector. Gecertificeerd door Fundeon.